« terug naar vorige pagina

Zorgaanbod

ZorgaanbodIn onze praktijk kunt u terecht voor alle gewone huisartsgeneeskundige kwalen. Samen met u kijken we wat er aan de hand is en wat we er het beste aan kunnen doen. 90 % van de klachten kunnen we in de huisartsenpraktijk behandelen. Uw inbreng is daarbij erg belangrijk. Als het nodig is wordt er verder onderzoek gedaan of wordt u verwezen naar een specialisme. We werken veel samen met het Amphia-ziekenhuis, maar ook met ziekenhuizen in de regio zoals Tilburg. Voor ingewikkelde problemen wordt u soms verwezen naar een Academisch ziekenhuis.

We hebben speciale zorgprogramma’s voor patienten met de volgende chronische ziekten:

  • Diabetes mellitus
  • Hart en vaatziekten of verhoogd risico hierop
  • Astma en COPD

De huisartsen doen ook kleine chirurgische ingreepjes zoals ingegroeide nagels behandelen, vetbulten of talgbulten verwijderen en spiraaltjes inbrengen.
Mensen met psychische klachten kunnen vaak geholpen worden door onze praktijkondersteuner GGZ. Dit gaat altijd via verwijzing van de huisarts.

Zorggebied- Gesloten voor nieuwe patiënten

De praktijk levert al 26 jaar huisartsgeneeskundige aan patiënten uit heel Oosterhout. In die tijd is Oosterhout flink gegroeid en zijn er een aantal nieuwe wijken bijgekomen. Op dit moment zijn we gesloten voor nieuwe patiënten. Dit is een bewuste keus omdat we hechten aan goede zorg en we niet te groot willen worden. Dan zijn we bang dat we deze zorg niet meer zo goed aan onze patiënten kunnen geven.

Praktijken die open zijn voor nieuwe patiënten